Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Cicle Superior: La cantata “Pessigolles”

El passat divendres dos de febrer els alumnes de Cicle Superior ens van sorprendre amb la cantata:  “Pessigolles” amb música de Ricard Gimeno sobre un text de Jesús Nieto.

 
És una història quotidiana que reflecteix el patiment dels nois i de les noies que arriben a una nova escola i els costa molt de fer amistats. Un patiment que es va estenen a tot l’entorn d’aquests infants: els germans, els pares… També denuncia i ridiculitza la intolerància d’una part de la nostra societat que adquireix comportaments superficials, estereotipats i irrespectuosos cap als altres.
 
Pessigolles ens vol fer pensar. Sovint, les adversitats ens poden fer caure en el pessimisme, en l’enfonsament personal, ens poder fer creure que els problemes no tenen solució, Doncs bé, Pessigolles proposa un posicionament positiu davant la vida: la força per canviar les coses està dintre d’un mateix. Aquest és l’argument principal.
 
Finalment i sobretot, Pessigolles és una història màgica. Una màgia que surt del somriure d’un ninot. Una màgia que és llum, que fa veure clar, que és capaç d’activar el millor de nosaltres mateixos.
 
Pessigolles, només, ens vol fer pessigolles.
]]>

Comments are closed.
AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website