Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Famílies de Gener

Comencem el 2020 amb moltes ganes d’intercanviar de nou estones amb les nostres famílies.

– La classe dels esquirols s’ha transformat en una perruqueria gràcies a l’Ester, mare de la Jordina, que ens ha explicat i fet una classe pràctica de perruqueria i estilisme. Quantes descobertes que hem fet! Us heu fixat en la forma de la vostra cara? Ovalada, quadrada, rodona…?? Quantes tonalitats de colors de cabell més diverses!!! Ens ha fet descobrir tot el que duia en la seva súper maleta. I, el que més ens ha agradat és veure com ens pentinava a tots!! Moltes gràcies per l’experiència viscuda!

– Ala classe de les papallones hem tingut una visita d’allò més especial! Ha vingut la Sònia, la mare de l’Àlex i ens ha sorprès amb una activitat xulíssima! Ens ha ensenyat que amb imaginació, creativitat i esforç podem aconseguir transformar el paper! I sabeu que hem fet nosaltres? Doncs una PAPALLONA!! I fins i tot la podem fer volar! Moltes gràcies per aquesta tarda tan especial i creativa! Ens encanten les nostres papallones de paper!! 🦋❤

– L’Isaac i la seva mare, la Gemma, ens han ensenyat a fer un “missatge sorpresa”.

Primer els nens/es han escrit un missatge a la cartolina , després ho hem plastificat i tot seguit, amb pinzell han tapat el missatge amb la barreja de pintura acrílica i sabó de rentar els plats. Un cop sec hem rascat i tatxaannn!!! : hem descobert el missatge!
El taller ha sigut molt emocionant.
Moltes gràcies Gemma i Isaac.
– Aquesta tarda amb la Yoana, mare del Patrick, hem après com realitzar una manicura. I, com hem descobert amb la mateixa paraula, es tracta de tenir cura de les mans. Ens ho hem passat molt divertit veient com ens pintava les ungles i quedaven de  colors variats. I, un bon consell: no hem de mossegar-nos les ungles perquè podem patir una infecció i a més aquestes protegeixen els nostres dits. Moltes gràcies per la tarda que hem compartit i per la paciència per embellir 220 petites i delicades ungles!!!
– A la classe de les papallones continuem el nostre dia en família! Aquesta setmana ens han visitat el pare i la germana de la Mariam! El Mouloud i la Lina ens han explicat un conte fantàstic!! Amb ells hem descobert que els llibres poden ser els nostres amics, que amb ells podem viatjar en móns plens d’aventures i que els hem de cuidar molt! Fins i tot els podem fer una samarreta! La Lina ens ha explicat que la lectura és molt important i que ella llegeix cada nit! Gràcies per aquest consell i per aquesta tarda!
– L’Amadeu ens ha fet una pinzellada del seus oficis: electricista, lampista i de fontaner  i ens ha ensenyat alguns dels estris que utilitza: l’anenòmetre, el luxometre, el metro elèctrònic….
També ens ha ensenyat una bombeta enorme i molt antiga. Quantes coses hem après!! Moltes gràcies .
– A la classe dels ànecs la família de la keren ens han fet un petit concert! Amb els seus instruments ens han cantat cançons i n’hem gaudit plénament!! Moltes gràcies!!!
– L’Ester , la padrina del Pol, ha vingut a l’escola a explicar-nos dos contes: “Abiyoyo” i “La sopa de pedres”. I sabeu què? els nens volen que torni un altre dia…  Moltes gràcies “contacontes”!!!

– Avui la família de la Lila ens han preparat una tarda molt especial! Hem experimentat amb la llum negra! La llum negra ens permet treballar l’efecte lumínic de la fluorescència!
Hem dibuixat i creat, ens han pintat la cara, hem pogut llegir un missatge secret que ens havia escrit la Lila a la mà… I quina sorpresa quan hem descobert en nosaltres mateixos i en la nostra roba l’efecte de la fluorescència!!
Gràcies família per aquesta tarda tan especial i lluminosa!!
Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website