Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Vedruna Mollerussa a Casa

Benvolguda família,

En primer lloc desitjar-vos que seguiu bé de salut i amb ànim per anar encarant el que toca davant la incertesa i complexitat de tot plegat.

Ens posem en contacte amb vosaltres per a donar-vos noves indicacions per després  de Setmana Santa. Seguint les instruccions del Departament d’Educació, el proper dia 14 d’abril començarà la tercera avaluació; de moment, des de casa , fins que el Departament de Salut no ens permeti reobrir els centres educatius.

Hem anat treballant en la creació d’una escola virtual, un espai on els mestres podran afegir de manera més coordinada i ordenada  les tasques per als vostres fills/es. Aquest espai és  Vedruna Mollerussa  a casa . Vegeu la fotografia de la present notícia per saber on heu d’anar. Per accedir-hi  trobareu un enllaç a la nostra pàgina web i clicant a la finestra del curs al que pertanyeu podreu veure les activitats proposades. També podreu trobar els correus dels mestres  a la pestanya contactes situada a dalt a la dreta. L’espai Vedruna Mollerussa a casa estarà operatiu a partir del dimarts 14 d’abril.

Per tant, els correus que us vam facilitar continuaran quedant com a canal de comunicació directa amb els vostres tutors/es però no us enviarem les tasques diàries per aquest correu, sinó que les trobareu a la pàgina web.

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website