Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Benvinguts a Vedruna Mollerussa!

Segueix-nos a instagram per veure el que podria ser el dia a dia del vostre fill/a i posa’t en contacte amb nosaltres per què puguem escoltar-te, acompanyar-te i explicar-te!

Vedruna Mollerussa, volem ser la vostra escola!

Comencem les preinscripcions del 6 al 20 de Març. Per qualsevol consulta no dubtis en preguntar-nos!

El dia a dia de l'escola a través dels sis eixos del projecte educatiu

Emociona't

Les activitats del projecte Emociona’t ens ajuden a crear un espai i un temps per comunicar-nos i expressar els sentiments, desenvolupant les capacitats cognitives, emocionals i socials.

Construeix

Fomentem activitats educatives innovadores i motivadores. Potenciem metodologies d’aprenentatge actives, que promoguin l’autonomia i la iniciativa dels alumnes.

Obre't al món

El projecte pedagògic de la nostra escola inclou la tecnologia educativa, projectes que desenvolupen hàbits i valors per a un món més sostenible i destreses per entendre’s i comunicar-se en un món global.

Implica't

Afavorim un clima motivador i proper per tal d’acompanyar a l’alumne en el seu creixement personal, adaptant-nos a les capacitats i possibilitats de cadascú.

Activa't

Ens permet obrir les portes de l’escola per potenciar el treball i l’aprenentatge i enfortir els vincles entre les famílies, el centre educatiu i l’entorn.

Coneix

A l’escola entenem que conèixer la cultura i la tradició ajuda als infants a sentir-se part de la societat en la que vivim. És per això que a Vedruna Mollerussa, celebrem festes i tradicions pròpies del nostre país.

Activitats Extraescolars, Acollida matinal i Menjador amb cuina pròpia

Dona un cop d'ull a les instal·lacions

L'equip directiu

Natàlia Torres

Directora General

Carme Capell

Directora de Primària

Mª José Ruiz

Directora d’Infantil

Albert Castellarnau

Adjunt a Direcció

L'equip Vedruna Mollerussa

Sóc un bloc de text. Feu clic al botó Edita per canviar aquest text. Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website