Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Vedruna Mollerussa

Sigueu benvinguts a l’escola Vedruna Mollerussa

El dia 15 d’octubre de 1880, festa de santa Teresa, l’escola Vedruna es va fer realitat a Mollerussa.

Els nostres valors

Claustre de mestres: professionals de l’educació d’especialitats diverses amb inquietuds i motivacions diferents que convergeixen en una única intenció, la vocació de ser, gaudir, conviure, compartir, acompanyar, aprendre i ensenyar de, a i amb l’alumne/a.

Formació: anualment es busca la formació més actualitzada. Vanguardista i pragmàtica per afrontar els nous reptes de l’educació del segle XXI.

Alumnes: il·lusionats, únics, lluitadors, amb empenta, amb ganes d’aprendre i amb necessitats diferents que conviuen en un entorn creat per a ells.

Famílies: involucrades, properes, amb intenció de diàleg que ens acompanyen en el creixement personal dels seus fills, els nostres alumnes.

Instal·lacions noves

La nostra escola ha vetllat per anar actualitzant les instal·lacions de manera que en l’actualitat disposem d’aules equipades amb pissarres digitals o canó de projecció, pupitres i cadires de l’alumnat nous i diverses sales temàtiques: gimnàs, sala d’actes, biblioteca, 2 patis i un sorral, aula de robòtica, aula d’auxiliar de conversa, aula d’informàtica, cuina pròpia i menjador, jardí amb hort, un armari de tauletes per cicle (infantil, inicial i mitjà), Chromebooks per a cicle superior i wifi amb ADSL professional.

ELS NOSTRES SERVEIS

menjador escolar amb cuina propia

L’escola disposa d’una cuina nova on es preparen tots els dinars del nostre alumnat amb productes de proximitat cenyint-nos a un menú equilibrat assessorat per un nutricionista.

tutories

Oferim un espai d’escolta per a que pares o mestres puguin establir punts de treballs comuns en el dia dels seus alumnes-fills i poder així caminar junts en l’aprenentatge integral d’aquests infants.

servei telemàtic

Serveis a través de la plataforma Clickedu en la que podrem disposar de diverses informacions relacionades amb dades acadèmiques del nostre fill/a.

AMPA, activitats extraescolars

Per donar suport i assistència a les mares i pares i tutors/es, els professors/es, els alumnes i els seus òrgans de govern i de participació, en tot allò que fa referència a l’educació dels seus fills i de tots els alumnes matriculats al centre.

assessorament psicopedagògic

Un equip profesional orienta, assessora i acompanya a mestres, pares i alumnes per dur a terme l’aprenentatge més significatiu a cada alumne amb unes necessitats especifiques.

servei d'acollida

Per tal de poder ajudar aquelles famílies amb poca conciliació de l’horari familiar i escolar, es dona el servei d’acollida matinal a partir de les 8 del mati fins a les 9:30.

Equip directiu

null

Natàlia Torres

Directora General
null

Carme Capell

Directora de primària
null

Mª José Ruiz

Directora d'infantil
null

Albert Castellarnau

Adjunt a Direcció

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website