Atenció al públic

8:30 a 19:00

C/ Crist Rei, 5

25230 Mollerussa

973 600 455

vedrunamollerussa@vedruna.cat

Anna Duran:

 “No només som  mestres, som  “administradors” del recurs més preuat de la Terra: ELS INFANTS”.

Nascuda a Girona el 1961. És mare d’un fill i li apassiona cuidar de la seva família i gaudir fent sortides i viatges amb ella.

Va ser alumna de l’escola Vedruna de Mollerussa, que és on treballa des de fa més de 35 anys.

La seva afició és la cuina. Gaudeix creant i innovant amb noves receptes o amb les més tradicionals, que ja de ben petita va aprendre i feia, al costat de la seva mare.

Li encanten les reunions familiars o amb els amics, on tots reunits a la taula, amb un bon àpat preparat per ella, té cura de fins l’últim detall i gaudeix veient com els convidats entaulen llargues converses.

El juny del 2020 va organitzar , amb el suport de l’equip directiu , i per sorpresa del professorat i del personal de PAS de l’escola , un “MASTERCHEF”, del qual tots en guarden un bon record, per la diversió i la unió que va suposar entre els companys i companyes,  preparar en grup i aquella nit, un bon assortiment de tapes i diferents plats .

–          Amb que t’ha ajudat formar part de la família vedruna?

Ser exalumna de l’escola , ha fet que des de joveneta, m’identifiqués amb el carisma de Joaquima, com educadora Vedruna.

Treballar amb la família Vedruna m’ha permès reflexionar sobre la vida i transmetre als meus alumnes els valors i el tarannà que havia après i viscut al llarg d’aquests anys.

–          Què hi has après?

He aprés a confiar en mi, a superar-me dia a dia, a gaudir i ser feliç amb la meva feina -vocacional des de molt petita- , a saber què és el companyerisme i a lluitar i ajudar ,amb l’experiència apresa, a tots els alumnes  –únics i especials cadascun d’ells- en la seva formació.

També m’ha servit per conèixer un gran ventall de persones i crear al llarg d’aquests anys un vincle i molts llaços d’amistat  i carinyo amb molts dels pares i alumnes , que encara continua .

Tot això m’ha  ajudat a créixer com a persona.

–          Del temps a l’escola, amb que et quedes?

Vaig començar a treballar a l’escola , com a llicenciada en Geografia  i Història,  fa més de 35 anys, fent classe als alumnes de 6è, 7è i 8è.  

Vaig ser coordinadora  de C.I. uns anys.

He treballat com a tutora pràcticament en tots els cursos, però en el que he estat  durant més anys i en el que encara exerceixo , és  2n. d’E.P.  És en aquest curs en el que em sento més realitzada. La innocència dels nens d’aquesta edat em meravella.  I tenir l’oportunitat  de formar part de les seves vides, poder gaudir del seu creixement i desenvolupament maduratiu, tant a nivell personal com acadèmic m’ha fet sentir afortunada.

Al llarg d’aquests anys he gaudit d’una immensa alegria, doncs amb l’esforç i la col·laboració de tots els meus companys i companyes, hem vist créixer l’escola , ja  que quan vaig començar érem un claustre de vuit  professors  i en l’actualitat  en som  més de trenta.

–          Aviat algú agafarà el teu relleu, algún consell?

Li diria que gaudeixi amb els infants, els sàpiga transmetre uns valors, i que es sentí  realitzada amb la tasca que fa d’educadora.

Recordar-li que:  “No només som  mestres, som  “administradors” del recurs més preuat de la Terra: ELS INFANTS”.

Comments are closed.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website